Konsept

Frost er innrettet mot bryllup og bryllupsfotografering

Hvorfor?

Bryllup er en seremoni med en helt spesiell betydning og mange sterke følelser for brudeparet og de som deler opplevelsen sammen med dem. Her møtes glede, spenning, romantikk, høytidelighet, tårer, latter og mye mer - med en intensitet og kraft vi sjelden opplever ellers i livet! 

Blomstring i Ullensvang 

Og bruder er vakre!

De utstråler noe unikt som bare kan "fanges" i fotografiet når øyeblikket er der - noe som aldri hender igjen.Vi er meget fasinert av nettopp denne spesielle muligheten til å ”froste” alle disse små og store øyeblikk i løpet av en helt spesiell dag i livet. Hvert eneste bryllup, hver eneste brud og brudgom blir en fortelling i bilder, hver med sitt særegne og personlige uttrykk! Utrolig spennende.

Hvordan gjør vi det?

Forberedelsene skjer sammen med brudeparet. Vi møtes og ideer utveksles, bygget på parets ønsker og våre erfaringer. Vi er fleksibel og kreativ. Bryllupsdagen følger vi fra morgen til kveld om ønskelig, på en entusiastisk jakt etter de beste bildene, de spesielle hendelsene, følelsenes vakre uttrykk og begivenhetens gang. Etter bryllupet bearbeider vi billedmaterialet og vi inviterer til et nytt møte med gjennomgang av bildene. Det er et like spennende møte for oss som for brudeparet!

Send oss en mail om ditt bryllup,- så kan vi ta en uforpliktende prat