Priser & info

FROST STUDIO tilbyr ulike fotopakker fra prisklassen 10 000kr til 29 900kr

Bryllup

Høydepunktene - 2,5 time

Denne pakken er for dem som ønsker kreativ fotografering på dagen sin, inkludert de offisielle bildene ute. Vi ankommer og fotograferer det dere måtte ønske av familiebilder, vielsen, kirken og gjestene! Inkludert i pakken er planleggingsmøte, fotografering, visningstime og et mini-slideshow. Fotografen velger ut sine favoritter som presenteres for brudeparet. Brudeparet får også 100 stk takkekort (valgfritt design) og de utvalgte bildene lavoppløslig på cd (uretusjert).

Luksuspakken - 6 timer

Fotografering i seks timer, sammenhengende, når brudeparet måtte ønske på dagen! Vi fotograferer det dere måtte ønske av forberedelser, vielse, gjester, gruppebilder, fotoshoot, detaljer, middag, kakekutting eller brudevals. Inkludert i pakken er planleggingsmøte, fotografering, visningstime og et slideshow. Fotografen velger ut sine favoritter som presenteres for brudeparet. Brudeparet får også 100 stk takkekort (valgfritt design), alle de utvalgte bildene høyoppløselig på cd (uretusjert).
 

Eventyrpakken - heldag

Dette er den ultimate pakken hvor bryllupet dokumenteres fra morgen til kveld! Brudeparet får bilder av forberedelsene, vielsen, gjester, gruppebilder, fotoshoot, mottagelse, detaljer, taler, kakekutting og brudevals. Inkludert i pakken er planleggingsmøte, fotografering (maks 12 timer), visningstime og et slideshow. Fotografen velger ut sine favoritter som presenteres for brudeparet. Brudeparet får også 100 stk takkekort (valgfritt design), alle de utvalgte bildene høyoppløselig på cd (uretusjert), og 1 stk print av et ferdig retusjert bilde i str 30x40cm.

 
PRODUKTER

Brudeparene står fritt til å bestille bøker, prints, bilde i ramme, lerret, og cd høyoppløselig utenom fotopakkene. Vi hjelper også brudepar med å sende bilde til avisen om ønskelig. 

REISEUTGIFTER

For bryllup med mer en 2 timers kjøring fra Bergen avtaler vi reisekostnader som dekkes av brudeparet. 

REISEBRYLLUP

Vi fotograferer bryllup over hele Norge og i utlandet. Brudeparet betaler for enkel overnatting og reiseutgifter.